Webáruház
Vendéglátóipar és kiskereskedés ellátás
Elérhetőség
Budapest, VI. Eötvös u. 37.
Mobil: 06-20-962-3263
Email:

Üzlet

Webáruház - használati útmutató
Regisztráció

Webáruházunk használata csak regisztrált ügyfeleinknek lehetséges. Regisztrációnál a következő adatokat kell megadnia: e-mail cím, név, telefonszám, számlázási és szállítási cím.

Bejelentkezés

A megrendelés elküldéséhez be kell jelenteznie, de érdemes azt már a vásárlás megkezdése előtt megtenni. A bejelentkezéshez a regisztrációnál megadott e-mail címre van szükség, valamint a jelszóra. Az első jelszavát tőlünk kapja: a regisztrációt követően a megadott e-mail címére küldjük el Önnek. Bejelentkezés után a bal oldalon megjelenő menüben módosíthatja a regisztrációnál megadott adatait, és megváltoztathatja a jelszavát.

Ha elfelejtette a jelszavát, a bejelentkezéshez használt felületen adja meg az e-mail címét, és kattintson a "Belépés" gombra. Ezt követően egy "Eljelejtettem a jelszót" feliratú gomb is megjelenik. Ha arra kattint, a megadott e-mail címre új jelszót küldünk.

Ha bejelentkezés után a bal oldalon megjelenő menüben a "Kosár ürítése" menüpont is jelen van, az azt jelenti, hogy a kosara jelenleg nem üres. Ekkor a "Pénztár" menüpontot választva érdemes leellenőrizni, hogy milyen termékek vannak benne. Ha a kosár tartalma egy korábbi vásárlás öröksége, akkor éredmes a vásárlást a kosár kiürítésével kezdeni.

Vásárlás

A webáruházban is megvásárolható termékek (csomagoló anyagok, háztartási higéniai és HACCP eszközök, pénztárgépszalagok kategóriák termékei) mellett található "Kosárba" feliratú gombra kattintva jelölje meg azokat, melyekből vásárolni kíván. A szükséges mennyiséget majd a "Pénztárnál" adhatja meg.

Pénztár

A pénztárba a bal oldalon található menü, vagy a jobb oldalon található gomb segítségével léphet. Itt láthatja, milyen termékeket jelölt ki vásárlásra. Adja meg mindegyikhez a szükséges mennyiséget (ügyeljen a termék leírásában látható mennyiség egységekre)! Közben a táblázat alatt láthatja, hogy mennyi lesz a végösszeg. Ha egy termékből mégsem kíván vásárolni, akkor állítsa az igényelt mennyiséget 0-ra. Ha elhagyja a pénztárt, a már megadott mennyiségeket a rendszer megjegyzi, de a biztonság kedvéért érdemes a táblázat alatt található "Mentés" gombra kattintani.

Megrendelés

Ha végzett a vásárlással, és a pénztárban megadta a szükséges mennyiségeket, akkor a Pénztár oldalon kattintson a megrendelés gombra. Megrendelés csak akkor lehetséges, ha be van jelentkezve. Megrendeléskor kiválaszthatja az átvétel és fizetés módját.

Átvételi módok

Személyes átvétel: Ez esetben a végösszegből 100 000 Ft-ig 10 000 Ft-onként 1%, 100 000 Ft fölötti vásárlás esetén pedig 10% kedvezményt adunk. Az áru a megrendelés visszaigazolását követően nyitvatartási időben bármikor átvehető Budapesten, az Eötvös u. 37. szám alatt (VI. ker). A fizetést a helyszínen, készpénzben kérünk teljesíteni.
Csomagküldés: Megrendelését Budapesten az V., VI., VII., VIII., IX., XIII., XIV. kerületekben 5 000 Ft-tól, a többi kerületben 10 000 Ft-tól ingyenesen házhozszállítjuk. Csomagküldés az ország bármely területére 20 000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes, 10 000 Ft és 20 000 Ft között 1 000 Ft, 10 000 Ft alatt 1 500 Ft. Értékéhez képest nagy súlyú vagy térfogatú termékek esetén egyéni árképzés előzetes egyeztetéssel (minimum 5 000 Ft értékű áru rendelése esetén). A fizetést banki átutalással (a megrendelés visszaigazolása után), valamint a csomag átvételekor, utánvétellel is teljesítheti.

A megrendelés visszaigazolása

Miután a megrendelése beérkezik, munkatársunk feldolgozza azt, és e-mailben, vagy telefonon visszaigazolja annak teljesíthetőségét. Ezt követően személyes átvétel választása esetén a megrendelt termékek üzletünkben átvehetők, egyéb esetben pedig elindítjuk a kiszállítást.


© 2008-2015 Hovanecz és Társa Bt.